Esti sigur ca nu ti se pare?
Daca esti sigur ca nu ti se pare, poate ca esti un pic prea insistent in relatiile pe care le faci? Sau poate ca ii intrebi sa va vedeti prea repede? Sau poate ca ii intrebi lucruri personale prea repede? Poate vorbesti prea mult si ii plictisesti. Poate vorbesti prea tare. Poate faci glume proaste. Poate pur si simplu ai intalnit persoanele nepotrivite sau incerci sa iesi cu persoane cu care nu ai nimic in comun.
Trebuie sa fie un motiv pentru care te resping. Este vorba de aceleasi persoane care te resping? Uneori se poate intampla cand intrebi pe cineva sa iasa cu tine ca acea persoana chiar sa aiba motive reale pentru care te refuza. Prin urmare, poti intreba aaceasi persoana pentru doua oara sa iasa cu tine, chiar si a treia. Daca dupa a treia oara tot te refuza, atunci poti fi sigur ca te evita. De asemenea, daca vezi ca te-au refuzat de trei ori poti sa ii intrebi sincer care este motivul. Poti sa le spui ceva de genul: "Am tot vazut ca tot amani intalnirea..este cumva vreun motiv anume pentru care refuzi sa imi accepti invitatiile?". De asemenea asigura-i ca nu te vei supera orice ti-ar spune si ca este o problema pe care ai observat-o la tine, insa nu ai cum sa o rezolvi singur. Poate primul nu o sa fie sincer, insa daca intrebi suficiente persoane la un moment dat vei avea un raspuns.
Nu vad nimic gresit pana aici. Poate aceste persoane pe care le numesti tu prieteni sunt doar intr-o relatie buna cu tine pentru un anumit scop. I don't know... Continua sa fii tu insuti! Nu ai de ce sa te simti prost pentru ca unii sunt fara coloana vertebrala.
Uneori ma gandesc ma vorbesc de rau unele persoane si de aia ma respinge lumea...
E foarte probabil... Incearca sa clarifici toate zvonurile si barfele. Daca nu poti, ingnora-le. Lumea-i rea... Iar cei care nu au ce face ii instiga pe unii impotriva altora.
Asta e sunt multi oameni rai, si multi cred povestile altora...
Nu am auzit niciodata sa ma fi vorbit cineva de rau.
Atunci nu te mai ingrijora.