| YannTiersen a întrebat:

Salut.Am 19 ani si ma confrunt cu o problema existentiala.De cand am inceput anul I de facultate simt ca sunt batut in cap, pur si simplu ma depasesc anumite materii total iar de cand am inceput sesiunea am luat un singur examen/colocviu din 6 si mai am inca 4 de dat.Simt ca nu ma atrage absolut deloc acest domeniu(maritim) si foarte probabil voi fi exmatriculat din cauza numarului de restante.Pe langa asta sunt total inutil pentru ca pana la aceasta varsta nu am realizat absolut in viata iar din spusele parintilor mei care cu siguranta,imi vor doar binele,nu sunt facut pentru santier,constructii, ș.a,fapt ce mi-am dat si eu seama dupa cum am scris mai sus:sunt pur si simplu incapabil de orice.Ce imi recomandati sa fac? Sa consult un psiholog m-ar ajuta? Tin sa mentionez ca am avut un gand de suicid(atentie nu tentativa), insa m-am razgandit imediat.Este doar o perioada proasta sau este acel moment cand se declanseaza o avalansa de intamplari negative care pot sa-mi aduca sfarsitul? Desi nu imi place sa imi mint parintii,fiind un om destul de deschis,nu le-am spus de toate aceste probleme din simplul motiv ca, cu siguranta i-as dezamagi crunt datorita tutuoror sacrificiilor care le fac pentru mine.Nu stiu daca cineva va citi tot ce am scris aici dar daca da,orice parere,sfat chiar, il voi lua in considerare.O seara buna tuturor.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat