| Aboy a întrebat:

Salut, am 20 de ani. Stau dezbrăcat prin casă, mai mult pentru ca sunt pana in 40 de grade afara... Si nu port nici lenjerie intimă cand merg la munca. Nu suport deloc hainele in general, dar le dau mereu jos acasă, locuiesc doar cu fratele meu, înseamnă că nu sunt o persoana normală? Cam asa spune fratele meu.

11 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

In casa la tine stai cum vrei, nu-i problema, dar aia cu mersul la munca fara lenjerie e intr-adevar... dubioasa. happy
Oamenii normali poarta lenjerie, prietene. 99.99% au, deci tu esti o mare exceptie.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Din cate vad esti fata. Mie nu mi se pare anormal. Dar poti de fata cu fratele tau sa stai asa, sau atunci te imbraci? laughing

| Adry05 a răspuns:

Tu stai dezbrăcată față de frate-tu? ca asta nu-i deloc normal.
Nici cu lenjeria nu prea e ok ca nu e ok sa pui pantaloni direct pe zona intima că o poți irita prin frecarea de material când te miști.
Iar daca porți fustă e și mai grav să-ți pui zona intimă pe scaune și bănci unde-s milioane de microbi și unde alții stau poate chiar cu picioarele

| RAY a răspuns:

Urmeaza incest

| Aboy explică:

Sunt băiat, am împrumutat acest cont.

| Aboy explică (pentru MademoiselleCosmina):

Sunt băiat, am împrumutat acest cont.

| Aboy explică (pentru Adry05):

Sunt băiat, am împrumutat acest cont de TPU

| Aboy explică (pentru Plato):

Am prieteni care frecventează si ei des fără lenjerie intimă, am niste probleme jos, ma irit si ma ustura cand port lenjerie intimă, mai ales la 40 de grade afara...

| Aboy explică (pentru MademoiselleCosmina):

Sunt băiat, contul e impumutat

| Aboy explică (pentru Plato):

Nu port lenjerie, dar port pantaloni scurți, apoi pantaloni de munca sau ieșit afară, ma simt mai liber.

| whatevernvm a răspuns:

Meh, eu stau mereu asa în casa, nu doar vara. Dar nu locuiesc cu rudele, doar cu prietena mea și iubitul meu.