Pai uite frumos ar fi so inviti undeva la o tersa bar la un suc sau cafea daca bea alcool trebuie ei si sa-s spui frumos ca nu doresti sa mai fie certa intre voi din diferite motive ca ti la ea si ca ar fi bine sa treceti peste ce sa intmplat si sa incepti un nou capitol din relatia voastra
O sa-ti spun parerea mea. Singura cale prin care ati putea sa treceti de aceasta faza mai grea a relatiei voastre este comunicarea.
,, sa facem lucruri impreuna fara sa aducem aminte de ce a fost`` Ei bine, ce a fost nu se poate uita foarte usor. Asta depinde si de cat de grava a fost situatia. Dar parerea mea este ca trebuie sa clarificati tot ce s-a intamplat ca sa nu va mai bantuie situatia anterioara. Consecintele acestei certi va deranjeaza in prezent deoarece au ramas cu singuranta lucruri neclarificate. Daca relatia voastra nu este una tipica adolescentilor din ziua de azi, va rezista cu siguranta doar daca va fi bazata pe comunicare si incredere. Sper sa intelegi sfatul meu pentru ca l-am scris cu mare drag. Bafta!
Salutare. ai ajuns un locul potrivit ^^
Da cred ca stiu ce zici si eu am patit niste chestii din astea adica na ne certam de cele mai multe ori din nimicuri
Treaba e ca daca vrei sa mearga trebuie sa lasi si tu de la tine si ea :p si sa va dati seama ca nu rezolvati absolut nimic crede-ma am patit
Cand simpti ca sunteti pe cale sa va certati ia-o mai usor si vorbeste cu ea linistit si explica-i ce se intampla.
Cat despre perioada asta. o sa treaca asta daca amandoi mai simpti la fel in scurt timp o sa treaca. Continua sa faci ce ai facut si inainte si gandeste-te doar ca nu rezolvi nimic cu asta.
nu stiu cat te ajuta mie cam somn la ora asta si nu am inspiratie sa iti explic
Bafta!