| FriendsShow a întrebat:

Am aproape 15 ani si am o problema ..cu mustata.De cateva luni mi-a crescut mustata si inca nu am indraznit sa o iau.Este destul de evidenta pentru ca eu nu sunt blond..sunt mai mult brunet..si de aceea este foarte evidenta. avand tenul alb.Eu vreau sa mi-o iau.Intrebarea mea este cu ce ar fi mai bine sa mi-o iau ..ca aceasta sa nu creasca repede.Am mai vazut intrebari de genu' pe TPU,insa multi spuneam cu aparatul de ras si spuma, iar altii cu creme depilatoare sau benzi depilatoare.Astept raspunsuri.Paaa wave

4 răspunsuri:
| adriana12512123 a răspuns:

Eu spun ca ar fi cel mai bine sa incerci cu o crema depilatoare FARMEC happy

| Mihaela1964 a răspuns:

Daca nu te deranjeaza mirosul cremei depilatoare, foloseste-o.Alta alternativa ar fi bic-ul.Nu-ti recomand benzile epilatoare, sunt durereoase, nu prind toate firele dintr-o data(ar trebui sa folosesti ceara calda) si firele de par se raresc.Cred ca nu doresti asta, totusi.

| ѕтαяχωαяѕ a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa folosesti ceara. Doare la inceput dar dupa ce te obisnuiesti nu o sa mai simti si creste mai greu si mai rar. Ai putea folosii si lama dar iti creste foarte des si ti se face pielea urata. Eu iti recomand ceara sau crema depilatoare. Sper ca te-am ajutat.

| Liviu a răspuns:

Stau, ma uit la unele fete care iti dau raspunsuri, si le dau degeaba.
Fetelor, e viitor barbat, nu viitor travestit, mai aveam pe unu de 25 de ani care dadea cu benzi de ceara sa nu se barbiereasca.
Cristi, esti viitor barbat,e ceva normal sa ai barba,sa ai pilozitatea faciala mai deasa happy
Uite,eu spre exemplu ma barbieresc in cap saptamanal,atunci cand imi umblu la cioc,ma barbieresc si in cap,nu te lua dupa fetele care iti zic sa te 'epilezi' asta fac ele. Ele uita ca tu esti baiat,ele ca fete isi epileaza mustata,noi ca barbati trebuie sa o barbierim. Faza e ca eu puteam sa imi dau la fel cu ceara in cap la cateva zile,si etc.
Sau cu crema depilatoare, insa pentru mine e o placere sa ma barbieresc laughing
Si pe fata,si in cap, sfatu meu, barbieresteti mustata, insa nu da pe toata fata cu lama, iti va aparea puf (asta daca nu ai) iar in timp ti se va pigmenta in negru happy
Eu pe la 16 ani nu aveam par pe fata deloc, insa am dat cu lama(m-a invatat un maestru de la atelieru unde faceam practica) nu prea pot spune ca imi pare rau, asta ne e destinu la barbati, sa avem barba.
iar femeile au menstruatie. mi se pare un targ cat de cat ok laughing
Acum o sa vina vreo frustrata sa imi zica sa nu compar menstruatia cu barba, astept. laughing