anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 17 ani si sunt baiat, iar parintii mei locuiesc in case diferite deoarece tata are un servici care ii ofera si cazare,nu pentru ca ar fi despartiti sau ceva, iar mama ma conduce mai mult sa zicem asa. In seara asta am putut trai una din cele mai penibile experiente pe care le poate avea un adolescentsadcum a descurs totul)a fost un balci iar la ora 00:00 erau programate artificii si pe la ora 00:20 trebuia sa ajung acasa. Ajunsese ora la care trebuia sa fiu acasa dar nu am ajuns, urma sa ajung in urmatoarele 10 minute, dar nu, ea m-a sunat si telefonul nu suna pentru ca nu mai aveam baterie, iar atunci mama s-a gandit sa vina dupa mine cu masina si sa imi faca scadal de fata cu prietenii pe drumcrying((.
Totusi am 17 ani si sunt baiat... si ea imi zice ca prietenii astia nu sunt de teapa mea, sa stau in casa decat sa stau cu ei,(am o copilarie cum as putea sa stau in casa la varsta asta? Uneori stau noptile pana la ora 2, 3 si umplu perna de lacrimi, am si eu dreptul la o copilarie cum o au toti adolescentii, nu sa stau in casa si sa citesc cum zice ea.
Sunt profil filologie la un liceu foarte bun si am terminat clasa a9a cu media 9.43, sunt al 15-lea elev din clasa.Nu o pot intelege ce vrea de la mine, mereu imi face scandal...ca stau numai cu oameni,, prosti,, ca n-am ce discuta cu ei, va rog un sfat ceva...sunt extrem de bulversat, imi trece adolesecenta stand in casa si uitadu-ma pe pereti.

Răspuns Câştigător
| CosminCD a răspuns:

Fratioare, nu trebuie s-o iei ca pe un lucru rau. Parintii vor binele pentru copiii lor, in nici un caz sa se simta ei prost sau ciudat. O convorbire cu mama ta ar rezolva multe dintre frustrarile si problemele tale. Nu sta si plange ca nu te va duce la rezolvarea problemelor. Fiecare varsta are provocarile ei. SUcces!

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să stai de vorbă cu mama ta, ca un bărbat.
Un bărbat nu plânge cu fața la pernă.
Invită pe mama să îți cunoască prietenii.
Invită prietenii la tine acasă să o cunoască pe mama ta.