Discuta cu ei cum nu ai mai discutat in cei 18 ani de viata ai tai, adica FOOOARTE serios! Le explici cum e, ca esti major, ca poti sa faci anumite lucrui, sa aiba incredere in tine! Nu cred ca nu le place absolut nimic la tine, ca nu au cum, e imposibil, doar sunt parintii tai, doar ca nu esti inteles, explica-le situatia si ca iti doresti sa va intelegeti!Succes!
Sa fii ascultator si cuminte.Pentru ei are importanta educatia ta, deci daca inveti la scoala vei avea de castigat.
Sa asculti de sfaturile lor chiar daca ti se par invechite dar sa stii ca mai tarziu iti vei da seama ca iti vroiau binele.
Ajuta-i cand te solicita si astfel te vor ajuta si ei.Nu este greu sa te intelegi cu parintii in ciuda conflictului dintre generatii, dar trebuie sa vrei si sa le arati si lor asta.
Bafta!
Adica nu le place stilul tau de a fi.Pai incearca sa le spui ca nu se poarta ce purtau ei acum 20 de ani, ca nu esti singurul care poarta haine "ciudate" pentru ei si ca se poate si mai rau.:*
Stiu asta ca trebuie sai ascult si sai ajut.Si asta fac! Dar mah cert cu ei e la niste lucruri minore de tot(ex:ce fel de papuci port, sau ce fel de blugi port)chestii de astea...
Am incercat de multe ori sa le spun acest lucru dar ei nu vor sa inteleaga.Nu am ce sa le fac.Am zis ca dupa ce fac 18 ani imi iau viata in propriile maine sa zic asa.Si atunci o sa-si dea seama ei ca mam maturizat complet.Eeeeee da nu mai e mult timp. Mi-a mai zis cineva lucrul asta sa fac tot posibilul sa nu mai depind de ei.Si am sa-l fac...
kapfuncik întreabă: