| Bastian171108 a întrebat:

Salut,am aprox 15 ani,implinesc in luna noiembrie, si am 169 cm si tot sunt dezamagit de inaltimea pe care o am. Ceilalți colegi de clasă sunt mult mai inalți in comparare cu mine.Ei fiind:173, 175, chiar si 185cm, vreau să precizez că mama are 165 cm -iar tata 167/168cm.Oare o să m-ai cresc mult timp?

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Imi pare rau sa-ti spun, dar aici genetica isi spune cuvantul.Plus, stiu ca e greu de crezut, insa chiar exista lucruri mult mai importante decat inaltimea sau marimea a stii tu ce.Nu inteleg cine va baga toate aceste idei toxice in cap.Concentreaza-te pe aspectele la care poti lucra pentru a vedea o schimbare in bine.Cel mai probabil iti vei gasi o partenera care e mai scunda decat tine si pentru care esti perfect asa.

| Hyperion7 a răspuns:

Cel mai probabil un 1, 75 până la sfârșitul pubertății, asta fiind undeva până la 23 de ani. Puberbatea se încheie mai devreme pentru alții și mai târziu pentru unii.
Însă hai sa-ti zic o vorbă faina "esențele tari stau in sticluțe mici"! Poți să fii oricât de mare, asta nu înseamnă că ești mai bun decât unul mai mic de înălțime!
Până la urmă esența contează, nu aparența!nerd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Până la 18 vei mai creste in înălțime, până atunci se dezvolta corpul.