| cosmincosmin2015 a întrebat:

Salut am avut o altercatie cu un tampit cauta motiv de bataie era putin luat in freza.am evitat iar acum ma cauta sa ma bata problema sta in felul urmator:
frica nu imi este de el daca ma intalnesc cu el il bat dar baiatu este mai smecheras ..cu bani multi ...imi este frica ca.daca l bat ma satura de dosar penal poate si cativa ani cu suspendare...m-am gandit si la metoda sa apelez la politie darrr. cam are pile tampitu... oricum as face sunt cam nesigur incerc sa il evit dar pana la urma tot dau ochii cu el iar de bataie nu am material financiar sa platesc daca i-as face ceva fracturi + ca omu nu se potoleste pana nu se ia cu mine in gura cu mine

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Cate pile poate sa aiba? Reclama-l la politie vezi ce iese.

| Neo7 a răspuns:

Eu zic să te fereşti ceva timp de el, până se mai lasă şi el şi dacă nu se lasă.du te la poliţie, dă le naibi de pile ca poate sa te bage in spital Doamne ferestewinking nu va mai jucati cu lucrurile acestea

| OldSoul a răspuns:

Salut, vin si eu cu o idee un pic mai altfel, iei si tu o camera ascunsa ( gasesti aici diferite modele https://www.google.nl/......ps?/search si dupa cauti pe siteurile de anunturi) filmezi cand vine si cand se leaga de tine, daca te loveste vei avea o dovada, si prin urmare... autoaparare...