| catalinutz1288 a întrebat:

Salut, am avut o relatie care s-a sfarsit acum un an, ea a tinut un an de zile, de atunci am ramas in relatii bune cu ea si este o persoana caruia ii pot spune orice si pe ma pot baza cat de cat, e valabil si viceversa. Ea are pe altcineva acum dar, de cateva zile, m-a sunat, sa cobor jos ca era prin trecere si sa stam la o vorba. Am coborat, am stat de vorba, si aproape la fiecare lucru pe care il ziceam, ea radea si zambea si parca uneori flirta cu mine, imi facea ochi dulci, etc. La final cand a plecat, m-a pupat pe obraz, era cu o prietena, m-a pupat si prietena ei si ea ( fosta prietena ) a zis zambind ca o fac geloasa...
Eu nu tare pot intelege comportamentul ei fata de mine, nu pot sa privesc din exterior si sa inteleg daca vrea ceva... ce parere aveti? multumesc.

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Vrei sa-ti spun parerea mea verde-n fata!? Ok, nu esti musamalizat de barbatie in totalitate. De ce? Pentru ca nu esti capabil sa vorbesti cu o fata, mai mult, nu esti capabil s-o intrebi ce doreste, asa direct, fara ocolisuri si interpretari.

2 răspunsuri:
| Unique a răspuns:

Buna
prietena
ta inca tine la tine
sau incerca doar sa te faca gelos
oricumai grija
s-ar putea sa te joace pe degete
mare atentieeee

| damn a răspuns:

E posibil ca fosta ta prietena sa mai tina la tine sau sa aiba o atractie fata de tine. Parerea mea e ca posobil ca fosta ta prietena sa vrea sa fiti din nou impreuna'... daca sti ca mai simti ceva pentru ea. vorbeste cu ea deschis daca zici ca e o legatura f stransa intre voi si spune' i daca o mai intereseaza sa aiba o rel cu tine bineinteles daca si tu vrei acest lucru sau doar o ia in joaca'! Multa bafta :* sper sa ti fie de ajutor :*