| AmxMod a întrebat:

Salut am avut o relatie cu o fata timp de patru luni, si ne-am despartit, si am inceput sa vorbim un timp la telefon si ea m-a intrebat ca cumde am inceput sa vb cu ea si eu i-am zis ca inca mai tin la ea, si a zis ea stiu si a mai zis ca ea sa hotarat sa nu mai vorbeasca cu nimeni un timp ca are de dat examene si depinde de ea sa iei note mari. si acuma o saptamana eu eram la fotball si ea era afara cu niste fete si 3 baieti, si eu cand ma uitam la ea, ea il striga pe unul dintre baieti care il cheama rares, si eu il stiu pe baiatu ala si l-am intrebat ca ma ce are aia de te striga asa si a zis el ca a vut sa-mi faca mie ciuda. si astazi eu eram cu un prieten afara si ea era cu niste fete si la strigat pe prietenul meu daca le-a vazut pe celalalte fete, si a zis el ca sunt in parc. mai am sanse sa ma impac cu ea dupa ce da examenele? oare de ce vroia sa-mi faca in ciuda?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă îţi îmbunătăţeşti gramatica, ai mari şanse ca tipa să se întoarcă la tine.
Dar în esenţă, da. Fata pare o tipă cu, capul pe umeri şi pun pariu că ştie tasta şi coerent. Acum e ocupată cu examenele, asta e prioritatea ei în momentul ăsta. Nu iubiţii puţin puţin agramaţi. După ce dă examenele, poţi intra în vorbă cu ea. Doar să nu îi scrii poezii!

0 răspunsuri: