Buna! Scuza-ma dar trebuie sa fiu sincera.Nu am inteles mai nimic din ceea ce ai scris.Adica tu ai scris mult si prost.Am citit cam pe la inceput si intrebarea pe care ai pus-o la sfarsit.De obicei, chiar daca doua persoane se despart tot se mai plac, adica nu poate sa dispara totul dintr-o data.E posibil sa te mai placa, dar din moment ce v-ati despartit probabil s-a intamplat pentru ca asa a fost sa fie.Succes!
Sa-ti spun pe mai pe scurt eu am vb cu ea si am intrebat-o daca mai iasa pe geam i a zis ea ca nuuu, si la cosmin vecinu iei ai zice ca cand mai merem pe strada ca poate iasa pe geam si alex i-a zis ca poate dupa o luna am sa ne impacam ca auma are ceva probleme, eu vreau sa stiu ca dc vorbeste asa cu mine?
Te mai place dar mai las-o putin sa respire poate are nevoie de o perioada de pauza. Nu o mai stresa atat. Va fi bine intr-un final
Ps:Incearca sa scrii putin mai corect!
Scriu corect numa ca m-am incurcat ca nu sunt la mine la calculator. mersi de raspuns ca ma mai palce da de ce vorbeste asa cu mine? mie ami zice ca nu iasa pe geam si pe cosmin il intreaba ca cand mai merem pe strada ca poate iasa pe geam?