| Punky a întrebat:

Am avut parte de o întâmplare ciudata vineri.Sunt cu un băiat de aproape o săptămâna. Ii povestisem de un băiat din liceu care se uita ciudat la mine(un prieten de-al lui). Vineri eram afara cu el și băiatul ala era pe lângă noi.Ma întreabă "asta e tipu cu care voiai sa faci cunostința?"la care eu"da. dar nu mai e nevoie". ma ia de mana și ma duce la ala și ii zice "uite tipa asta voia sa facă cunostința cu tine și nu știa cum pentru ca era prea timida, hai faceți cunostința ca eu plec.va las sa vorbiți". Ramanstraight face. fac cunostința cu tipu` și plec după el. i-am zis prietenului ca nu era nevoie sa facă asta, el îmi zice" o sa-ti prindă bine mai târziu.trebuia sa-i ceri și idu` un nr de telefon, ceva". Ma pupa si pleacăstraight face. ne-am mai întâlnit in pauze, dar nu m-a băgat in seama, nimic. Ce sa înțeleg din asta? Cum sa reacționez?

6 răspunsuri:
| LexUTz a răspuns:

Pai nu prea ai cum sa reactionezi pentru ca prietenul tau e un idiot! Cand tu i-ai zis ca baiatul ala te privea ciudat s-a gandit ca il placi si nu stii cum sa te bagi in seama cu el.

| HaiHui4Ever a răspuns:

Treci mai departe. Timpul le rezolva pe toate.

| greencookie a răspuns:

Adica iubitul tau te-a prezentat unui amic de-al lui? si dupa v-a lasat singuri?
dubios...
ori te pune la incercare, sa vada daca ii esti fidela sau te dai la orice alt tip
ori are atata incredere in tine ca te lasa cu oricine fara teama
deci ori ii pasa ori nu de relatia voastra... adica e deschis si accepta faptul ca ai prieteni, ca nu gravitezi in jurul lui
big grin sper doar sa ma fi facut inteleasa :* bafta!

| utza06 a răspuns:

Ca ti-a dat papuci...combinate cu ala cu care ai facut cunostinta sa il oftici.sh s intoarce singr la tine.succes

| icebaby_3743 a răspuns:

Poate ala e cel mai bun prieten al prietenului tau si posibil ca te place fff tare, si el fiind un prieten devotat a decis sa cedeze si sa se retraga din joc

| niuska a răspuns:

Ok ai putina rabdare, eu cred ca singur o sa se apropie, barbati sunt foarte slabi desi noi ii credem tari.totul va fi bine.