| Nobody_4790 a întrebat:

happyAm ceva probleme si sper sa ma ajutati! aveam un telefon vechi nokia 5070 cu display-ul spart.acum cand mi s-a stricat Htc-ul straight face l-am reparat pe cel vechi.criza astalaughing... dar nu e asta problema! Am schimbat display-ul si nu se vad bine culorile.adica straight face contrastul e spre alb...culorile fiind foarte luminoase, albicioase. ce pot face?! si o alta problema.nu prea merge incarcat de la un timpsad. adica trebuie sa pun incarcatorul intr-o anumita pozitie sa mearga. din ce cauza?! ce e de vina? eventuale solutii la problemele de mai sus? mersi anticipat! funda celui care gaseste solutia corecta macar la una din cele 2 probleme!

2 răspunsuri:
| SeNyS a răspuns:

Pai e cam vechi si e normal sa iti faca asa, si eu zic ca nu se merita sa bagi bani in el.mai bine iti cumperi un telefon mai ieftin, dar macar e nou si nu face probleme!

| KiTTy_8200 a răspuns:

Buna! Mi-e teama ca telefonul tau e deja vechi si e mai scump sa il repari decat sa iti iei altul nou. Cat despre incarcat jackul lui in care cuplez acumulatorul e destul de uzat. SFAT: SCHIMBA TELEFONUL!