| putinajutor a întrebat:

Am citit multe articole precum carbohidratii produc acneea ( cei mult, strica ). Problema este ca nu știu exact ce alimente conțin carbohidrați. Daca ma puteți ajuta aici happy Si faptul ca, daca se poate, să-i consum doar seara acei carbohidrați.
De asemenea am citit ca este bine, sa mănânc doar după 5-6 ore de cand m-am trezit... Ce spuneți despre asta?
Am 15 ani si acneea o am cam de 3 ani. Pe fata, spate si puțin pe piept.
Am încercat zynerit...dar neavand experiență si răbdare, am renunțat la produs după 1-2 săptămâni. Imi dădeam atât de mult încât la sfârșitul acelor săptămâni l-am si consumat. Se merita sa merg să-mi cumpăr iarăși? Si daca da, imi puteți recomanda si o crema hidratanta care sa fie mai ieftina?happy
Si de asemenea, cum as putea face? Dimineața sa imi dau cu zynerit, apoi seara? Si crema cand o dau?

Va mulțumesc mult. Dau funda!

1 răspuns:
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Acneea ta poate fi un raspuns de pubertate. Poate acest lucru are loc impreuna cu alte boli pe care le ai de felul tau.

Totusi mersul la doctor si renuntarea la lactate si produse rafinate ar putea fi cel mai bun pas.

Carbohidratii sunt buni. Depinde de calitatea lor. Daca provin din alimente procesate, atunci poate e mai bine sa nu ii consumi.