| SuntFataa a întrebat:

Am cumparat o geaca de la un complex de magazine no name ( adica nu un magazin de firma).
Problema e ca stiu ca am gresit cand am zis sa o cumpar pentru ca nu imi place, deloc, nu o sa o imbrac niciodata.
Magazinul este in alt oras, fac o ora pana acolo, pot sa ma duc. Am bonul si am si geaca nou nouta, daca ma duc credeti sa imi da banii inapoi? Adica totusi. sunt 250 lei care pentru mine sunt cam aruncati asa in vant pentru ca nu o sa o port si puteam sa fac altceva mai util cu banutii aia.
Stiu ca am gresit si trebuia sa fiu mai atenta, am avut de invatat din aceasta experienta si nu o sa se mai repede pe viitor dar imi pare rau de bani.
Ce ziceti? Credeti ca o primeste inapoi? Am cuparat geaca marti (20 dec 2016) si m-as duce cu ea vineri, dar oare o primeste?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca ti-o va primii inapoi doar pentru ca nu-ti mai place, dar incearca, cine stie, poate ii convingi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu sunt obligati s-o faca daca nu le poti da macar un motiv catusi de cat acceptabil, plauzibil. Probabil ar putea accepta sa o reprimeasca pentru o suma ceva mai mica. Bineinteles daca nu este un hapsan ahtiat doar de castig. Bafta!