1 la mana, nu faci push and pull cu fete de 14-15 ani pentru ca este foarte posibil sa te ia in serios Aici a fost prima greseala "am raspuns ca e o fata ca celelalte", tu ai fost singurul care a pus capcana si ai si picat in ea. Iti dai seama ca a aflat imediat ce i-ai spus, apoi te-a vazut cu prietena ei stand apropiati. Tu cum crezi ca a perceput asta?
Poti incerca sa te duci la ea direct si sa-i spui ca doar pe ea o placi sau ramai cu cealalta daca "doar o placi". Data viitoare incearca sa nu-ti mai tragi singur plasa de sub picioare pentru ca asta ai facut acum.
Apreciez raspunsul dar din tot romanul pe care l-am scris te-ai pierdut putin
sunt trei fete A, B, C
o plac pe A, de ea ma intereseaza doar
B este prietena lui A, cea cu care m-a vazut A
iar C este o fata care ma place si de care A m-a intrebat ce parere am.
A si B au sigur aproape de 17 si C nu ma intereseaza
deja am frigiderul prin de carne, pune-o in alta parte, sorry )))
Cu acordul tau rescriu romanul mai strans daca pot
deci, toti de care spuneam facem naveta, pe toate le vedeam aproape mereu, intr-o zi b a venit la mine si m-a abordat, etc, ma suna mai mereu la inceput si din astea dar mie nu imi place de b deoarece e cam nebuna asa si se cam da la baieti...
m-am cunoscut cu A de care spuneam ca am impresia ca ma place si inca o am , eu o plac pe ea, ma rog, am vorbit la inceput, imi lasa mesaje si chestii din astea, totul decurgea frumos pana cand ea mi-a spus de C, ca ce parere am despre ea, i-am spus ca e o fata oarecare, alta data ca ma saluta C si i-am zis sa nu imi mai spuna de ea, simplu si direct...
am mai vorbit cu ea dupa asta dar parca o afectase putin, i-am lasat impresia ca o plac ca vreau sa fiu cu ea, parea ca e de acord cu mine, nu ma contrazicea sau ceva de genul... si asa usurel a inceput sa imi raspunda greu, pe diferite scuze, sec, am intrebat ce se intampla a zis ca nu are nimic, ca nu e suparata si daca am vazut ca o tine asa am zis sa o las o perioada... cam 15 zile m-a evitat la microbuz, eram pur si simplu uimit.
a treia saptamana m-am intalnit cu b si am stat cu ea pe banca, langa A nu m-am pus, doar am salutat-o. eram in spatele lui A si isi tot misca parul si din astea. cand ne-am intors, eu vorbisem cu B sa vina cu masina cu care vin eu si probabil a auzit si A, era putin mai in fata si a venit si ea, m-a vazut din nou cu B, B a tinut mortis sa ramana un anorac de al meu la ea pe motivul ca il aduce a doua zi la o anumita masina. a doua zi era B pe locul unde obisnuiam sa ma pun eu si A in fata noastra, m-a pupat B, ne-am mai jucat asa putin ), am ras etc... si cand a coborat A, s-a uitat in ochii mei asa cu o fata din care nu am inteles nimic nimic si m-a salutat...
prostia e ca eu nu o vreau decat pe A. celelalte nu ma intereseaza.
sa o mai bag in seama? ma gandeam maine de dimineata sa ii las un mesaj, poate o binespun si din astea, daca ma place sigur o va face fericita. dar in acelasi timp ma gandesc la orgoliul meu deoarcee nu vreau sa intru in rahat si sa ma injosesc asa pentru o fata care crede ca nu insemn nimic pentru ea.
tu ce ai face?
sorry
fundita e a ta
PS: A si B numai vorbesc acum, nu stiu motivul, b a izs ca e un motiv de fete...