| MoGeA a întrebat:

Am cunoscut o fata foarte draguta la mine in liceu, pe care o plac foarte mult. Ea m.a rugat sa fim bff, a zis ca sunt de treaba si nu comentez mult.
Chestia e ca e cam "rece", imi da seen, raspunde scurt si gaseste tor felul de motive. Dar in acelasi timp imi arata si semne ca tine la mine...nu prea vorbim asa de mult, ne intalnim in curtea liceului uneori, dar eu fiind timid nu prea vorbim mult si in restul timpului sta pe tel...ea stie ca o plac, dar as vrea sa fim mai mult decat "bff"
Am intrebat.o daca sunt dragut si mi.a zis ca da, poate a zis asa ca sa nu ma simt urat...as vrea si eu sfatul vostru va rog! Dau funda

4 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Daca ai spus ca stie ca o placi, inseamna ca nu mai trebuie sa ii spui ce simti pentru ea, ca deja stie, ar trebui sa incerci sa scapi de timiditate, si sa o intrebi daca vrea sa fiti mai mult decat bff. Bafta!

| Adry05 a răspuns:

Nu cred ca te place. Probabil din faptul ca esti prea timid sau nu reusesti sa deschizi conversatii suficient de interesante ca sa-i mentii interesul. Incearca cumva sa combati timidtatea asta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm, pai ori isi bate joc de tine, ori te asteapta pe tine sa faci primul pas. Oricum "bff"-urile dintre un baiat si-o fata nu prea exista, daca nici dintre un baiat si-un baiat nu exista, si daca ar fi o raritate, ca voi chiar sa fiti asa ceva, ar trebui sa te bucuri, ai acces mai mult la ea decat orice alt baiat care i-ar putea fi iubit, deci cel mai bine ar fi sa ramaneti "bff", dar tu daca chiar vrei mai mult, pur si simplu, spune-i c-o placi, si ca vrei sa i-o spui de mult dar esti prea timid in preajma ei, si nu-ti mai gasesti cuvintele, poate va aprecia acest lucru, si va vedea ca oarecum tii la ea. N-ai nimic de pierdut, decat o prietenie dintre un baiat si-o fata.

| Anonymní a răspuns:

Te aflii in friendzone :/. Incearca sa nu ii mai acorzi atat de multa atentie si sa fii arogant. Nu te mai gandi la ea.