| bwigr a întrebat:

Salut am dat la cineva contul meu de PUBG și și-a pus numărul de telefon dar eu eram conectat cu Facebook și acum când dau sa mă conectez mă pune să pun un cod pe care îl are doar cel care are nr de telefon pe cont, merge sa scot numărul și să-mi recuperez contul?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu nu ma joc jocuri de niciun fel.

| adclaudius a răspuns:

Salut, îți poți recupera contul.
Trebuie să intri în pubg, pe pagina de logare. Într-un colț o să fie un omuleț cu căști pe ureche și sub el scrie customer service, apeși pe el.
O să te redirecționeze pe altă pagină, în stânga mai pe sus, o să scrie destul de clar "Unlinking accounts", apeși pe scrisul ăla, o să fii redirecționat pe altă pagină, o să-ți apară, o să-ți apară cu fundal galben și scris negru "Submit Claim", apeși pe aia galbenă, completezi testul care o să-ți apară, ca să-și de-a seama că nu ești robot, după aia, o să te redirecționeze pe o pagină unde depui plângerea, întrebările o să fie în engleză, dar, pe scurt, o să te întrebe cum ți-ai pierdut contul, pe ce server ai jucat cel mai mult în ultimele 6 luni, ce nume ai avut în trecut, ce tranzacții ai făcut în trecut, adică câte cu-uri ai cumpărat în ziua respectivă și data și ora exactă, o să te mai întrebe ce adresă de email vrei să-ți pună pe cont dacă ți-l dau înapoi, ce prieteni ai avut în listă, ce nume au avut, o să te întrebe ce ID are contul, dacă ai jucat la scrim, care e ultima dată când ți-ai folosit contul, cu ce rețele de socializare te-ai mai conectat pe acel cont, de exemplu Facebook, Twitter, Google, gmail, sau nr de telefon, dacă erai conectat cu adresa o să te pună să scrii adresa cu care ai fost conectat, care a fost cel mai mare rank din ultimele 2 luni, ce hartă ai jucat în ultimele 6 luni cel mai mult etc.
Dacă pui cât mai multe dovezi, și cât mai bune, îți pot da contul înapoi, cu o singură adresă de email aleasă de tine, chiar și în 2 zile.
Așa mi-au furat mie doi indonezieni contul, voiam să-l vând și mi-au dat țeapă, am intrat la customer service și am făcut reclamație, joc jocul de 6 ani, știam exact ce am jucat în ultimele 6 luni etc, a fost o joacă de copiii, în fine, am depus reclamația, și în 2 zile am primit contul, am primit pe email confirmarea, m-am conectat cu adresa aia de email și asta a fost, mi-au schimbat numele indonezienii și mi-au șters prietenii din listă.