Salut, îți poți recupera contul.
Trebuie să intri în pubg, pe pagina de logare. Într-un colț o să fie un omuleț cu căști pe ureche și sub el scrie customer service, apeși pe el.
O să te redirecționeze pe altă pagină, în stânga mai pe sus, o să scrie destul de clar "Unlinking accounts", apeși pe scrisul ăla, o să fii redirecționat pe altă pagină, o să-ți apară, o să-ți apară cu fundal galben și scris negru "Submit Claim", apeși pe aia galbenă, completezi testul care o să-ți apară, ca să-și de-a seama că nu ești robot, după aia, o să te redirecționeze pe o pagină unde depui plângerea, întrebările o să fie în engleză, dar, pe scurt, o să te întrebe cum ți-ai pierdut contul, pe ce server ai jucat cel mai mult în ultimele 6 luni, ce nume ai avut în trecut, ce tranzacții ai făcut în trecut, adică câte cu-uri ai cumpărat în ziua respectivă și data și ora exactă, o să te mai întrebe ce adresă de email vrei să-ți pună pe cont dacă ți-l dau înapoi, ce prieteni ai avut în listă, ce nume au avut, o să te întrebe ce ID are contul, dacă ai jucat la scrim, care e ultima dată când ți-ai folosit contul, cu ce rețele de socializare te-ai mai conectat pe acel cont, de exemplu Facebook, Twitter, Google, gmail, sau nr de telefon, dacă erai conectat cu adresa o să te pună să scrii adresa cu care ai fost conectat, care a fost cel mai mare rank din ultimele 2 luni, ce hartă ai jucat în ultimele 6 luni cel mai mult etc.
Dacă pui cât mai multe dovezi, și cât mai bune, îți pot da contul înapoi, cu o singură adresă de email aleasă de tine, chiar și în 2 zile.
Așa mi-au furat mie doi indonezieni contul, voiam să-l vând și mi-au dat țeapă, am intrat la customer service și am făcut reclamație, joc jocul de 6 ani, știam exact ce am jucat în ultimele 6 luni etc, a fost o joacă de copiii, în fine, am depus reclamația, și în 2 zile am primit contul, am primit pe email confirmarea, m-am conectat cu adresa aia de email și asta a fost, mi-au schimbat numele indonezienii și mi-au șters prietenii din listă.