| Caluțcucorn a întrebat:

Am doisprezce ani si vreau sa va intreb ceva. Am un prieten cu care eram prieteni de mult timp. Dar de ceva vreme prin septembrie i-a murit bunica. Cam dupa doua luni dupa incident se comporta ciudat. Adica cu mine nu mai vorbeste ca inainte, nu mai avem ce discuta si jigneste pe toata lumea. Ca de exemplu astazi mi-am luat telefonul la mine si el zicea ca stau cu pro@#$. (Sa nu zic ). Si e foarte ciudat nu stie mai nimic, nu se distraza, e foarte ciudat. Nu ca eu sunt cel mai smecher, adica sunt bun la scoala am fost si la olimpiada la Lb. Romana. Dar el nu comunica si ca de exemplu lui ie frica sa aprinda becul in clasa si pune pe alti cand ii vine. Si el nu stie sa se distreze. Eu nu mai vreau sa tin legatura cu el. Daca jigneste pe toata lumea pe care nu o suporta si este foarte capos. El efectiv e mai demodat ca profesori, adica cu un profesor daca vorbeste cu un elev in clasa lui ii e frica sa zica ceva. Si tot astazi am vrut sa stau sa vorbesc cu el si mi-a zis ca nu sta in loc sa vorbim si sa vin eu in mers sa vorbim. Pentru ca mergem cu autobuzul. Dar si cand eram mai mici tot eu eram cel mai sociabil. Cum as putea sa il schimb?

2 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Iti dai seama ca e marcat de moartea bunicii lui, si trece greu peste asta. Poate ca nici el nu simte ca are prieteni si nu stie cum sa isi faca. Daca te-ai apropia mai mult de el, sa ii propui sa te duci la el acasa sa jucati un joc, ca daca il chemi la tine sigur nu vrea. Dar daca tu crezi ca nu il vrei ca prieten atunci lasa-l in pace si o sa isi dea seama cand o sa fie singur ca nimeni nu il vrea din cauza comportamentului lui, si poate asa o sa se schimbe.

| Trifan_Andreea_1994 a răspuns:

NU poti sa-l schimbi, doar sa-l sprijini! Sa-l ajuti sa treaca peste acest impas... Daca vezi ca nu merge las-o mai moale, dar sigur nu uita momentele frumoase de cand erati mici....Trebuie sa-i vb frumos, ajuta-l!