I.Nu cunosc alte remedi de a visa cea ce vrem de obicei eu visez cea ce am facut in ziua respectiva sau ceva care are legatura. II. Spune-i mamei tale ca nu vrei sa te tunzi pentru ca iti place parul tau asa cum este in preent si ca t-ar parea rau de el (la mine e invers eu vreau sa ma tund si mama spune ca ii pare rau de parul meu lung si bogat)
Multumesc! M-ai ajutat mult si mersi ai fost singura care a folosit cererea mea cu cifrele :X
Nu ai pentru ce!
Sal
1. sa zicem daca te gandesti la acea persoana o visezi cu sigurata ... daca cu o iubesti o visezi ... dar uneori chestia cu visatul cum vrei tu poate interpreta asta se intampla te poate minti in unele cazuri ca uneori de vrem sa visam nu putem pentru ca creierul lucreaza diferit cu ce ne dorim noi dar daca o iubesti si te gandesti la acea persoana si o doresti o visezi cu sigurata
PArerea mea!
2 e bine ca incerci ceva noi dar ai grija ce interpretezi din acele seriale ca s-ar putea ca unele gesturi sa nu-i placa
Bn PAREREA mea !
1~~~~ hmmm! o sa-ti treaca de ce nu faci cum iti dicteaza inima dc trebuie sa copi dupa seriale ia incerca sa faci cum cere inima comporate cum sti tu cai bine decats a copii dupa seriale... ca nu-i bine
2! Vorbeste cu mama ta rogo si spune-i ca nu vrei sa te tunzi si gata spune-i ca asa iti place sa ai parul ..si gata
spune-i nu vrei sa faci nici o schmbare
Dar atat spun ai grija ce copi dn seriale ca lu tutror le va place gesturile e bine ca si pritenei tale i place dar poate in unele faze din seriale daca le ei pe ale negative s-ar putea sa nu-i placa ai grija
Sper ca team putut ajuta cmva
Nu stiu ce sa zic, asa fac si eu inainte de culcare si merge destul de bine.
A doua problema nu stiu, dar sunt curioasa serialul este cumva Violetta pentru ca si eu sunt o mare mare fana! Spune-mi daca e sau nu Violetta!
Pt. prima problema : eu stau in pat, ascult muzica si ma gandesc exact la ce vreau sa visez... ma gandesc la fiecare detaliu sper sa-ti mearga si tie
pentru problema 2 : si eu am parul lung si mama vrea sa ma tund dar eu nu vreau, asa ca i-am spus tt motivele pentru care nu vreau sa ma tund.
Multumesc m-ai ajutat foarte mult :*Si pana la urma te-ai mai tuns?