Nu prea inteleg cum ai reusit sa cheltui 27 de milioane fara sa-ti dai seama...
Statia presupun ca a fost cea mai scumpa. Incearca s-o vinzi. Ii faci 30 de poze din toate unghiurile posibile si imposibile si dai anunt pe toate site-urile care le gasesti specificand in descriere ca e in stare impecabila si ai nevoie disperata de bani.
Apoi, mai renunti si tu la prostii(sucuri, tigari, dulciuri sau ce mai cumperi tu) si pui bani deoparte ca sa-i incarci pe card.
Sa pui 2700 de lei inapoi n-ai cum dar macar recuperezi o parte. Cand afla, ii spui mamei ca ti-ai luat haine(nu mai aveai deloc, ti-erau mici toate, etc) si a mai fost nevoie sa cumperi nustiuce cadou mai scump la nustiucare prieten. Tot se va supara maica-ta dar macar ii va trece mai repede.
Asta e vrajeala cu ' Nu mi-am dat seama "
Cum dumnezeu sa cheltui 27 de foi ma? esti cu capu?
Ma e cam groasa treaba, mai bine accepti totul, si asta es-a intamplat, cat traiesti inveti, nimeni nu se naste invatat. take care
Cred ca merge cel mai bine zisul adevarului. Asta este iti asumi responsabilitatea, vor fi parintii suparati pe tine probabil 3 luni, adio card si bani de buzunar. Dupa alea 3 luni o iei de la capat