| dksjgpfbgfbopgdfk a întrebat:

am facut o trasnaie la liceu...
Vineri, am stat la ora altei clase de a IX-a, jumatate din baieti erau plecati
Am luat numele unui elev, cand a facut prezenta, am ridicat mana pentru el.Pana aici toate bune, dar peste 10 min cine intra in clasa?straight faceAcel elev. S-a enervat profu', ne-a dat un test, iar eu am zis ca nu-l semnez, dar profu'se uita la fiecare daca a semnat.Cand ajunge la mine, am inventat eu ceva, si-mi zice el, dar tu nu esti Costel din A? La care eu, da... m-a trimis la ora si mi-a promis ca ma asculta din toata materia. Ei bine, clasa la care am stat la ora, au toti -1 la purtare.Aiurea e, ca in acea clasa sunt copii cu bursa, si daca n-au 10 la purtare, adio bursaoh go on'iar diriginta lor mi-a spus ca pot fi exmatriculat 3 zile pentru asta. Diriginta mea a chemat'o pe mama maine la scoalastraight face
Pot fi exmatriculat 3 zile pentru asta?straight face

5 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

rolling on the floor Asta e chiar tare.Nu mi se pare exagerat de grav ce ai facut, dar nu zic ca este si bine.Nu cred ca o sa fii exmatriculat 3 zile, dar scuze profesorului respectiv trebuie sa-i ceri neaparat.
Asta daca mai vrei sa mai salvezi ceva, oricum esti pe lista neagra, asa ca da-te bine pe langa el.
Zii mamei tale sa aiba o atitudine mai umila si promite-i ca nu se va mai intampla.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, iti vei aminti chestia asta.
Esti a XI-a, nu cred ca te va exmatricula... te iarta tura asta.

| xibalba a răspuns:

laughing)) ce tarebig grin ba, da`o naiba de scoala, ai ce povesti nepotilor, asta e important. Inveti toata materia profului respectiv... si restul mi se par amenintari. Aia cu -1 la purtare la clasa aia. Aberatie, de ce sa le scada -1 la purtare? E vina lor? Si, apropo, cat e bursa? La noi bursa e de un abonament lunar pe autobuz laughing) Si oricum, cred ca s`au distrat copios si aia din clasa respectiva (mai putin cand le-a dat lucrare). Vezi-ti ma de treaba ca nu te exmatriculeaza. Se exagereaza ca sa bage frica in tine. Dar tu nu te lasa. Si te rog eu, cand mai faci traznai de genul asta, sa le mai scrii aici ca ma amuz enorm laughing

| Larette a răspuns:

Amuzant, n'as fi avut curajul tau cat de nebuna sunt.Pai nu stiu, are motive serioase de a te exmatricula.winking Succes.

| dksjgpfbgfbopgdfk explică:

Sincer, ei ma incurajau sa raman si sa iau numele acelui elev
toti cei din clasa aia rad si acum pe faza asta, mai facem misto pe acea faza
au zis ca nu le pasa de acel punct, spun ei ca "a meritat"pentru cat am ras
si inca ceva, in lucrare toti au luat note mici, dar nu le pasa, ca iarasi cica a meritat