| Bogdybgd a întrebat:

Am fost certat cu cel mai bun prieten am meu (ne ştim de 12 ani), am fost colegi şi la gradiniţă, si în clasele primare, în generală iar acum suntem şi-n liceu (clasa a 10-a). Am fost certaţi până de revelion din mai multe motive, iar în seara de revelion ne-am împacăt si am fost cu el la o petrecere. Asta după ce am fost la un prieten comun unde el a baut o bere.

După ce am ajuns la petrecere a baut si acolo 2-3 beri, si s-a imbatat, eu acolo am baut doar o bere s-atat, nu am avut nimic. El trebuie să ajunga acasa pentru ca are parinti foarte stricti, dar a intarziat o ora iar în acel moment parintii lui l-au asteptat la usa si si-au dat seama ca a baut, i-a fost si rau.
Am aflat din pacate astazi ca parintii lui nu-l mai lasa sa fie prieten cu mine, si nici sa iasa afara cu mine si cu "cercul nostru", mentinându-i sa-si caute alt grup. Nu stiu ce sa fac, sunt socat, avem am2 16 ani. Eu chiar i-am spus sa se opreasca din bautura, dar el nu a inteles si nici ai lui nu stiu asta, cu ai lui nu am cum sa vorbesc. Ce sfat îmi dati?

1 răspuns:
| ramonika12 a răspuns:

Buna. mi s-a intamplat si mie geva de genu....pai eu cred ca cel mai bine e sa incerci sa vorbesti cu parintii lui si sa le explici ce s-a intamplat daca au mai fost prieteni de ai tai cu tine du-te cu ei incercati sa ii convingeti ca nu voi sunteti de vina a el a baut foarte mult si ca ati incercat sa il optiti big grinbig grin