anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost ieri noapte la poker cu mai mulți si am pierdut foarte mulți bani si chiar nu stiu ce sa fac, ar trebui sa merg cu niște prieteni si sa imi recuperez bani?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nici daca esti convins ca ai fost excrocat si banii respectivi au fost pierduti in urma unui joc incorect nu este indicat sa incerci sa ti-i recuperezi prin forta deoarece totul poate degenera si sa se termine foarte rau. Asa cum ti-a raspuns si celalalt user, inainte de a intra intr-un astfel de joc este indicat sa te gandesti foarte bine si la posibilele urmari.

| Xelon a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Atunci bănuiesc ca asta este, mersi de răspuns.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Xelon):

Indraznesc sa afirm ca DA, ca ai fost excrocat, mai ales daca cumva "din intamplare" ai fost cam singurul perdant. Si ca totul a fost premeditat, pus la cale minutios. Asta e, nu mai ai ce face, trebuie sa admiti ca ai gresit si ca iti va fi invatatura de minte pe viitor. Numai bine de acum inainte.

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Pai si daca ii pierdeai intr-un cazino, mergeai sa te bati cu patronii? Banuiesc ca ati stabilit dinainte conditiile, regulile si sumele care urmeaza a fi vehiculate. Nu te-a obligat nimeni sa joci, nu te-a escrocat nimeni, nu a trisat nimeni (daca ai fi observat asta, ar fi trebuit sa renunti), deci nu ai niciun motiv sa dai vina pe altcineva, ci pe tine insuti. Poti sa recuperezi banii prin forta, doar ca acest lucru nu e legal si s-ar putea sa ai probleme cu politia. Sfatul meu e sa te obisnuiesti cu ideea si sa incerci sa fii mai precaut data viitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Banii pierduți sunt pierduți. Nu ai nicio șansă să-i recuperezi asa ca data viitoare când mai ai de gând sa joci, gandeste-te de 2 ori