| PDM2000 a întrebat:

Am fost impreuna cu un tip... ff mult timp iar prietena mea cea mai buna imi spunea ca el isi bate joc de mine si chestii din alea eu nu am ascultat'o si a spus ca am terminat'o cu ea daca voi mai fii cu el ier eu cu el ne-am despartit cu toate ca tzin mult la el daca mai afla prietena mea ca ne-am impacat am terminat'o nu stiu ce sa fac nu vreau sa renunt la nici unul ptc ii iubesc mai ales pe el da si pe ea i bff mea si mai ales ca acum se apropie si 14 feb crying as vrea s-o conving pe prietena mea ca nu este asa cum crede dar nu stiu cum ce ar trebui sa fac?cryingcryingcrying nu as vrea sa renunt la niciunul crying

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne,asta e santaj si manipulare pe fata.Ce esti tu bataia ei de joc,iti comanda ea viata? Tu decizi daca iubitul e potrivit pentru tine,relatia ta cu el doar nu trebuie sa influenteze prietenia voastra,dar in nici un caz ea nu are dreptul sa iti spuna cum sa actionezi,nu stii daca e adevarat ce spune ea si nu trebuie sa lupti tu sa o convingi,pentru ca nu se merita. Daca intr-adevar tine la tine ar trebui sa te accepte cu orice fel de iubit,nu conteaza cu cine stai,nu poate sa te obligi sa renunti la o persoana pe care o iubesti. Poate se simte inlaturata,uitata,nu i-ai acordat destula atentie ori prietenul tau nu o trateaza cum trebuie sau i se pare ca e mai important el decat tine.Ori are un motiv solid sa iti ceara acest sacrificiu inutil.Dar oricare ar fi motivul tu nu trebuie sa faci asta,tu trebuie sa ii spui ca daca e prietena ta,iti vrea binele si tine la tine sa accepte deciziile tale si sa fie alaturi de tine cu oricine ai sta,ca daca iasa din viata ta din cauza unui baiat inseamna ca esti nesemnificanta pentru ea si ca daca vrea sa ramana cu tine si tu sa stai cu baiatul pe care il iubesti in regula, daca nu sa se duca sa impuna reguli la altcineva ca e absurda, ca tu stii ca iubitul tau e potrivit pentru tine si va iubiti si sa nu se simta geloasa ca tu nu te poti indoi de el fara motive si pana la proba contrarie si ca ea nu iti poate dirija viata.Nu am mai auzit asa ceva in viata mea,e importanta si prietenia,dar acest gen de prietenie e daunatoare, ea crede ca i se cuvine totul si trebuie sa ii arati ca nu e asa, ca trebuie sa faca si ea unele eforturi pentru tine.