| Exophreus a întrebat:

Am inceput cam acum 2 saptamani sa vorbesc cu un baiat.In prima saptamana dupa ce veneam de la scoala, ma saluta si ma intreba daca vreau sa ne jucam si chestii de genu'. Am vazut ca avea o intrebare pe ask "Placi pe cineva" la care el a raspuns putin. Si a zis dupa aceea ca nu e din orasul sau. Si m-am gandit ca as putea fi eu. Dar dupa ceva timp nu ma mai salutat si nu am mai vorbit cam 4 zile. L-am salutat eu de ziua mea si mi-a zis la multi ani. Acum nu mai vorbim. Imi e teama sa ii dau mesaj sa nu creada ca sunt obsedata sau sunt foarte sufocanta. Si asa presupun ca s-a gandit la faptul ca nu imi pasa de el. Puteti va rog sa ma ajutati? =3 Ty. *funda*

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai dreptate: nu este indicat sa-i dai tu mesaj. Indicat este sa-ti cam iei gandul de la el: acest baiat nu este pentru tine.

| Exophreus explică (pentru neutrino):

Da. M-am gandit si la asta. Dar poate si el gandeste la fel ca si mine. Nu am de unde sa stiu._.

| Emilian65 a răspuns:

Daca el nu-ti mai da atentie ca inainte, inseamna ca are pe altcineva.Gaseste-ti si tu unul care sa te iubeasca cu adevarat.

| Exophreus explică (pentru Emilian65):

Nu ma refeream la faptul ca ma iubeste sau nu. Nu are o alta prietena si nici nu am fost impreuna. Doar m-am atasat oarecum de el. apreciez raspunsul. big grin