Salut,am citit mai multe intrebari de-ale tale si vreau sa spun ca tu ai o obsesie de a fi respectat, in primul rad trebuie sa respecti ca sa fi si tu respectat la randul tau. Daca Nu te respecta colegii, ignora-i.In al doilea rand,ai spus ca-ti place de o fata.E doar a doua zi de scoala,nu te grabi, ai timp destul. Fetelor nu le plac laudarosii, unii baieti ies cu anumite fete pentru a se da mari.Arata-i ca esti altfel.Incearca sa vorbesti cu ea,arata-i ca poate avea incredere in tine, spune-i despre tine intreab-o ce-i place, ce nu-i place.Fii tu insuti. Daca veti deveni prieteni apropiati, invit-o in oras, fa un gest romantic.Nu te grabi.Nu uita, fa pasi mici, mai intai apropiete de ea. Sper ca te-am ajutat.Da-mi si mie un mesaj pe TPU daca crezi ca sfatul meu va merge.:*
Simplu,respectul este reciproc respectand si tu pe ceilalti asa vei fi si tu respectat.Este usor
Foarte bine, daca este fata desteapta va vedea ca ceilalti baieti sunt doar niste 'jmecherasi' si ca poate vor alceva si poate tu vei cadea bine in ochii ei daca esti mai 'cumintel'. Incepe a fiind amici ! bafta! funda?