anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am inplinit pe 30 martie 2010 11 ani iar acum suntem in iulie 09 2010 si mi-a dat sperma deci uitati cum s-a intamplat: Mam trezit intr-o dimineata si simteam sentimentul ca si cum imi venea sa urinez cand m-am dus la baie mi-a dat spermastraight face Si am o intrebare: e normal la varsta asta?!

9 răspunsuri:
| madalinaaa89 a răspuns:

Da este normalhee hee am mai auzit de baieti care au patit acelasi lucrutongue

Răspuns utilizator avertizat
| SunnyMidnight a răspuns:

Pot spune ca asta a fost primul tau"vis umed"hee hee
Ai ejaculat in somn

| Sua a răspuns:

Pai e normal, dar nu are cum,, sa-ti dea'' asa din senin. poate i-ai facut ceva la sculament cu manahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floorFrate am la fel 11 ani si e normal sa-ti dea cunva te-ai bastrubat aseara? Daca ai facut-o e normal sa-ti dea mie mai dat la 8 ani laughing in orice caz nu te ingrijora e normal cred euwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Logic ca nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copii prosti ce sunteti ce intrebari jalnice.Nu va mai e rusine de loc la tineretul din ziua de azi. te-ai **** prin somn fara sa simti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floorrolling on the floor). O venit baw-baw pe seara si s-a jucat cu putulica rolling on the floor) e normal. :-))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm thinking
Deci eu inteleg ca se intampla sa te termini noaptea in vis atunci chiar ca n-ai nici o vina dar asa crede-ma ca nu stiu
vorbeste cu parintii tai in special tatal ca el stie mai multe decat mama tahappy
poate te va ajuta el
chiar ca nu ai de ce sa te simti panicat si nici vinovat
numai bine