Se poate actiona Politia, pentru defaimare si se ajunge pe la procese prin tribunal, unde parintii tai pot fii tarati si li se poate impune sa plateasca daune morale de multe sute sau mii de euro, fiiindca copilul lor (adica tu), care nu a fost supravegheat asa cum cere legea, a pus o poveste care a distrus si defaimat viata unei persoane adulte (aici fiind vorba de mama acelei fete).
Daca se ajunge aici, scoala poate lua atitudine si iti poate pune 4 la purtare.
Femeia a sunat la scoala fiindca nu avea de unde sa faca rost de detaliile tale si ale parintilor tai, decat de la scoala aia. Deci scoala stie acum si probabil vor lua actiune impotriva ta.
Iti multumesc postarea pe insta nu a fost facuta de mine eu am intrebat pentru o colega, care nu stia cum sa intrebe aici. Iti multumesc mult pentru raspuns, chiar ai raspuns foarte bine si ai explicat foarte bine
Am inteles ca ti s-a facut rusine de ce ai facut, dar nu-i cazul sa si simti, fiindca atunci cand scrii un topic la persoana 1 singular, vorbesti despre tine.
Ma rog, sunt convinsa ca-ti vei invata lectia sa nu mai faci asa ceva niciodata si sper sa nu se ajunga la politie, defaimare, platit sute de mii de euro despagurbiri din cuaza unui lucru pe care nu terbuia sa-l faci.
Fă tu ce vei pe story-ul ăla dar: nu injura, nu jigni, nu ataca statul, nu detuna avioane, nu fă atacuri la persoană, nu... nu
... In rest, no-problem
Dacă a fost pus în afara scolii, degeaba a sunat femeia la școală. Totuși, urat ca ai repostat informația, oamenii bârfesc iar tu doar ai împrăștiat bârfa. Nu are dreptul sa îți facă nimic.
Iti multumesc postarea pe insta nu a fost facuta de mine eu am intrebat pentru o colega, care nu stia cum sa intrebe aici. Iti multumesc mult pentru raspuns