| kayrux1 a întrebat:

Salut,am intrat acum la liceu si nu prea imi plac profesorii,sunt stresat inca de acum. Am lipsit deja doua zile,pe motiv ca a fost bunica-mea in spital si acum ma paste o raceala nasoala. Imi e frica sa lipsesc,am stari de anxietate,imi pasa prea mult de nimicuri. Am lipsit alea doua zile,colegii imediat,mai dai si tu pe la scoala etc. Ce ziceti,sa ma duc maine la scoala? nici nu ma pot tine pe picioare,am multe pe cap,vreau liniste. Dar ma macina gandu',cand o sa vin,o sa inceapa cu 'chiulangiule' si chestii. Un sport cu bataie este bun sa ma apar? Dati-mi sfaturi de 'scoala vietii', ca eu pana acum am stat cu capu' in carti. Multumesc frumos.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ar trebui sa realizezi ca, bunica, pisica sau oricine intra in spital, nu este problema scolii si nici a ta, ca nu esti tu medic sa stai langa bunica, iar datoria ta era sa mergi als coala zilnic si sa lasi scuzle de copil mic.
Bineinteles ca profesorii vor fii nelumtumiti de scuza ta, colegii vor rade si asa mai departe.
Du-te la scoala si nu mai cauta scuze, ca pierzi ore importante si primesti note pe masura nepasarii tale.
Sunt convinsa ca bunica este bine in spital, in grija medicilor, asistentelor, parintilor tai, nu a ta.
Un copil nu are ce cauta in spital!
Nu ajuta cu nimic, in plus, este posibils a ia vreo infectei spitaliceasca.

| Lzehxo a răspuns:

Mai ramai o zi acasa si odihneste-te, ignora-ti colegii putin gelosi ca n-au motive de a lipsi.
Sa-ti dau un micut sfat: ignora criticile si stai razand toata ziua, fii fericit. Fa-ti multi prieteni, sa nu ai incredere in toti, iesi pe afara etc. Bafta!