Vorbeste cu ei doi fata in fata si spune-le sa isi rezolve problemele fara sa apeleze la tine.Asa ar fi cel mai corect si cel mai matur.Implicarea unei a treia persoane creeaza tensiuni inutile
Nu te mai baga e relatia lor...intr'o relatie sunt 2 nu 3 Ii spui si tu de multe ori te-am ajutat sa te impaci cu el dar nu ma mai bag ii spui si lui sa se descurce si aia e
E simplu. Ii spui sa nu te mai sune.Prietenei nu-i spune nimic pina cind... poate la o discutie ii vei spune ca l-ai ajutat sa va impacati, ca el te-a sunat! Daca nu erai tu, el pe cine ar suna? Se pare ca nu o stie ink bine pe prietena sa! Si nu stie cum sa se comporte ca un adevarat cavaler!
Eu cred ca ar trebui sa-i spui lui sa nu te mai sune pentru ca ea s-ar putea supara dk ar afla, si cand ei se cearta u da-i sfaturi ei, nu lui...si asa nu esti implicata in treburile lor
Pai ar trebui(eu am trecut prin asta)sa-l ajuti pe el sa se impace cu ea. cand totul o sa fie bine ar trebui sa ii spui prietenei tale. dar nu tot. fa sa para ca si pe el le taiat capul. daca nu o a doua varianta ar fi sai spui lui ca nu te bagi pentru ca o relatie include doar doua persoane. sper sa mearga. sau sa iasa cum trebuie.