| FastShark a întrebat:

Salut, am intrat la un liceu care e intre bun si slab si as vrea sa stiu daca exista vreun mod sa ma mut la un liceu mai bun. Am mai auzit ca dai unele diferente, dar care e faza in legatura cu locurile daca nu mai sunt libere si cu media(chiar daca am media de admitere mai mare ca a ultimului intrat la acel liceu caci am pus ca optiune din greseala liceul la care sunt si nu acela. Va rog sa-mi explicati cum e cu media si cu locurile si cu diferentele si ce trebuie sa fac ca sa ma mut la acel liceu. multumesc.

Răspuns Câştigător
| paezi a răspuns:

Chiar daca ai media mai mare ca a ultimului din clasa si nu mai sunt locuri nu te primeste...dar stai linistit in semestru' 2 o sa se mute macar 1 de clasa 9 din liceu poate nu face fata, poate are mai multi prieteni in alta parte cine stie...stai linistit.
Dar trebuie sa faci un semetru macar la liceul in care ai intrat din pacate. Sper ca te-am ajutat. big grin happy

3 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Trebuie sa ai media potrivita cand te muti
daca sunt clasele pline nu te primeste ca nu sunt locuri
diferentele inseamna niste teste din ceea ce au invatat ei ca sa ajungi cu materia in acelasi punct ca si clasa

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Am multi prieteni care s-au transferat in al 2-lea semestru, la inceput se auzea ca nu mai sunt locuri, dar cu banii au rezolvat imediat, cred ca au avut asta in plan de la inceput. Au intrat la un liceu bun la mate-info pentru ca nu aveau medie de alt profil si apoi s-au transferat la ce au vrut si unde au vrut

| SecretSmile a răspuns:

Da, trebuie sa ai media mai mare ca a ultimului dar daca vrea altcineva care are media mai mare ca a ta sa se mute la aclasi liceu acelasi profil va intra el. Incearca si tu sa iei note bune si te vei transfera pe semestrul 2 sau la inceputul clasei a 10a big grin