Tiam mai raspuns odata sa-ti iei aspiremt2 mi-am dat seama ca skymetin2 e mai bun
Tiam mai raspuns odata sa-ti iei aspiremt2 mi-am dat seama ca skymetin2 e mai bun 3 Nerdmt2 e si el bun dar cel mai tare e dinamikmt2
Jef cum ai jucat metin 35 ca nu pot sa il joc nu imi da nici un client cum il joc?
Http://www.xtrememt2.net/ cel mai tare cu iteme si arme si armuri noi! aici joc si eu! sv1 rate 200x(in wickend 1000x) si sv 2 500x rate! i super si nici nare lag sau buguri merge mai bine ca si ro!
Bodrummetin2 este un metin privat foarte bun si ai armurile si armele de la level 1 pana la level 80 in magazin si incepi cu 1. 000. 000. yang! Succes la donwloadat!
Pai... Intra si tu pe www.metin2 blacknight.com.sau scrie la google metin2 top 100;)
eu sunt GM De pe blacknight, mt2.ro, mt2. dark., long juu bafta!
Http://www.4metin.net/index.htm si dai la servere acolo si gasesti mi si mi de servere private de metin2
Salut! intra pe www.empiremt2.eu dai registratziony cronikal downloand si joaca bafta la joc! apropo caut cont de metin2rim sa ma ajuta si pe mine unu pls
anonim_4396 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: