| costel1993z a întrebat:

Salut, Am luat la romana 5.20 si imi trebuie 5.50 ca sa iau bacu i-am dat la o fata de langa mine tot subiectul 3 si a luat 6.15 la un tovaras care a stat in spatele meu la fel subiectul 1 si a luat 5.70 acum este posibil ca lucrarea mea sa fi fost la niste corectorii m-ai rai sa ma corecteze la sange... am depus contestatie acum nota pe care o primesc se face medie 5.20 cu cea de la contestatie sau imi da o nota noua cea data de comisia a 3 va rog raspundeti multumesc.

3 răspunsuri:
| BadGirlAndra a răspuns:

Deci daca ai facut contestatie lucrarea ta va fi reevaluata de o alta comisie si daca ei considera ca merita cu cel putin 50 de sutimi mai mult decat nota pe care ai obtinut-o prima data atunci nota ti se va mari cu cel putin 50 de sutimi. Daca e mai putin de 50 de sutimi atunci nota va ramane aceeasi. Nu se face media cu nota initiala ci se pune direct nota finala. happy Eu am facut contestatie la sesiunea iunie-iulie si mi-a marit cu un punct la romana. Deci cum iti e norocul. Bafta!

| costel1993z explică (pentru BadGirlAndra):

Am o colega in sesiunea tot iunie-iulie si a luat cu 35 de sutimi nu cred ca se tine cont de 50 de sutimi din moment ce luase 3.80 si la contestatie 4.15

| BadGirlAndra a răspuns:

Ba da se tine cont... daca nu sunt cel putin 50 de sutimi iti ramane aceeasi nota. Daca te uiti pe edu.ro vezi acolo nota contestatie dupa care nota finala. La nota dupa contestatie apare nota marita sau scazuta dupa care la nota finala apare ceea ce ziceam eu ( nota marita cu cel putin 50 de sutimi sau nota pe care ai avut-o inainte de contestatie). Chiar daca i-a scris si la colega ta la nota obtinuta la contestatie 4, 15, nota finala tot 3, 80 i-a ramas. happy