Pai in general, ii vorbesti frumos( si iti va raspunde tot frumos daca e crescuta si educata, daca nu, las-o) pur si simplu te duci la ea si ii spui(daca chiar nu o cunosti),, buna, ma numesc... si as vrea sa ne imprietenim(spui ce ai pe suflet si vb frumos), nu vreau sa imi bat joc de tine sau altceva, nu sunt genul de baiat" sauvrajeli din astea, na Si, nu uita de rabdare. daca nu iti raspunde pentru prima data, las-o intreab-o in alta zi(poate are o stare naspa atunci) ia-o usor si nu te grabi, ca pana la urma cum se ice,, Incercarea moarte n-are" Succes!
Aoleu... esti baiat sau nu?
Domnisoara un id se poate? un nr de tel ceva imi esti tare simpatica sau cestiu eu vrajeli peacolo... parerea mea nu stiu
@Yoanna803 eu nu m-am referit la ce sa ii zic, ci la cum sa ajung sa ii zic ceva :p
O iei pe respectiva putin la o parte si ii spui ceea ce ai de spus eu nu cred ca se va intampla ceva rau
Paai
Nu e mare lucru sa te duci in grupul acela de prieteni sau daca aveti prieteni comuni de acolo poti sa te integrezi in grupul ei.
Trebuie sa ai tupeu tu, ca baiat
Ii zici prima ora ca vrei sa ii zici ceva importan -ii zici si uh o barfa despre un prieten de'al ei poate aflii si ea va vedea ca te place daca nu, nu te mai chinui pentru. ca inseamna ca nu te place