| Picipuu a întrebat:

am mai pus o intrebare tot pe tema asta dar nu au fost prea multe raspunsuri desi acum situatia sa inrautati... e vorba de un baiat care ma place si sentimentu e reciproc :") el m-a intrebat o data daca vreau sa fim impreuna dar am crezut ca ma lua peste picior eu fiind cea mai mica din clasa.De la o vreme vorbim mai mult si azi am facut rost de id-ul lui dar de la ora 2 pana acum, 9 seara, nu a intrat ( am vb si cu o colega si a zis ca nu va intra azi dar am vrut sa fiu sigura laughing ) ar fi bine sa-l intreb maine daca vrea sa fim impreuna sau nu mai am sanse odata ce l-am refuzat prima data? puppy dog eyes

Va multumes anticipat, orce sfat cat de mic dar folositor poate primii fundita! happy

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Eu una zic să te grăbeşti până se termină şcoala, să îţi ceri scuze, să îţi spui că te-ai mai gândit şi să vezi dacă încă te mai place, că lucrurile totuşi nu se uită prea uşor şi e posibil să nu te fi uitat. Mai bine acum, decât mai târziu ori niciodată! Acum nu ştiu dacă mai ţine la orgoliul lui, dar e cert: dacă încă mai are sentimente pentru. tine, va accepta să staţi împreună.

1 răspuns:
| HD_9182 a răspuns:

Du-te si cere-i o a 2 sansa.