| Metalhead208 a întrebat:

Salut.Am mai pus odată aceasta întrebare, dar am uitat sa menționez câteva lucruri și după ce am modificat nu am mai primit răspunsuri.Am scris o poezie unei fete, legat despre prietenia noastră, și nu știu cum sa ii spun ca i-am scris o poezie, fără sa para ciudat.Credeti ca ii va plăcea gestul? Poezia are 8 strofe și include multe amintiri de ale noastre.Eu cu aceasta fata suntem ca niște frați, adică eu ii spun surioara, ea îmi spune frate si ne spunem si "te iubesc", bineînțeles in sensul de iubire frățească.Eu am 15 ani jumate iar ea aproape 14, și amândoi ținem mult unul la altul, dar faza est ca ea are și o sora geamănă, cu care ma înțeleg și cu ea foarte bine, dar ei nu i-am scris o poezie si îmi e frica sa nu se supere sau sa interpreteze altcumva.Si plus, "surioara mea" are și prieten, deși relația lor este puțin cam ciudata, nu ma bag, adică sunt convins ca el nu o iubește ca și mine, dar deocamdată pe mine ma interesează doar sa o țin aproape de mine si sa continuam frumoasa prietenie pe care o avem, adică in anumite cazuri eu consider o prietenie mai importantă decât o relație.

Răspuns Câştigător
| asdfq a răspuns:

1. ''nu o iubeste ca si mine'' logic, daca sustin ca e o iubire frateasca, sustine pana la capat. Sau nici tu nu esti prea sigur ce simti?
2. sora ei nu are nici o treaba. Fiecare individ are propriile legaturi si ele difera chiar daca ai un geaman sau nu, desi sunteti la varsta la care va suparati prosteste din orice, daca se supara te asigur ca o sa treaca peste
3. poti sa i-o dai pur si simplu si dupa ce o citeste poti sa ii explici intentia ta, daca nu pune ea intrebari
p.s. gestul este foarte dragut si il va aprecia mult
p.s.2 daca ii vrei binele si tii la eaa, iar relatia ei ti se pare nesanatoasa, ar trebui sa ii spui. La urma urmei fratii au grija unul de altul chiar daca uneori nu se pot intelege

1 răspuns:
| Metalhead208 explică (pentru asdfq):

Mulțumesc pentru sfaturi!