Sty. dragostea nu are varsta! Am citit cu atentie tot ce ai povestit si gandesti destul de matur la varsta ta! Eu sunt de parere ca este mai bine sa faci o pauza, mai bine traiesti cu durerea asta care este acum.decat sa apuci sa traiesti niste momente care poate mai tarziu le vei regreta! Crede-ma ca este foarte dureros sa traiesti din amintiri si regrete.
Pe cel pe care il simti mai aproape cu sufletul care chiar el are un suflet mare si nu isi bate joc de fete, asta e alegerea sufletului tau nu a noastra asculta-ti inima
Stii.nu ar strica o pauza, dar aceasta pauza sa nu tina totusi la nesfarsit.
In orice caz, nu-l alege pe cel frumos si prost.Chiar nu merita. Daca un baiat are sufletul frumos, acest lucru se va reflecta si in aspectul lui fizic, chiar daca nu este foarte..."atragator".
Totusi aspectul fizic este destul de important. Daca un baiat este romantic, dar nu chiar frumos, ai putea totusi sa il treci pe lista de asteptare
Cel cu ochii frumosi si cu simtul umorului mi se pare totusi cel mai potrivit. Ce conteaza daca e mai plinut.il pui tu la treaba intr-un fel, alergati prin parc impreuna, chetii d'astea.
Pe fostul' nu il alege.se reduce din ecuatie
Sper ca te-am ajutat, macar putin.
Hugz de la angie
>
La varsta asta nu sa poate numi iubire, ci doar un fel de admiratie.
ca sa iubesti o persoana trebuie sa fii cu ea o perioada indelungata.
un sfat prietenesc > lasa timpul sa le rezolve pe toate
In primul rand, eu te sfatuiesc sa nu il alegi pe cel afemeiat, care isi schimba foarte des prietenele pentru ca asa vei suferi si mai mult cand te vei desparti de el ( asta daca nu vrei doar o aventura) cat despre fostul tau iubit, ar trebui sa il lasi un timp, ia o pauza, astfel incat si tu si el sa puteti sa constientizati mai bine lucrurile si sa va dati seama fiecare de ce vreti. daca el nu va vrea sa mai fie cu tine, atunci inseamna ca nu e de tinesi ca trebuie sa iti gasesti p altul viata merge mai departe
Hey...
Parerea mea, coincide cu a ta, adica, si eu trec printr`o perioada dificila, si am ales sa rezolve timpul asta...
Si...
Inima insasi este o iluzie.:X Nebunia mintii. :X Aripile gandurilor. o
Liviuanonim întreabă: