| onlyforme a întrebat:

Salut am nev de niste sfaturi:Sunt in clasa a 11 la un liceu de cartier, e unu mai mic cu un an decat mine dar mai facut si face si box e zmeu liceeului asa zice da in toti, cere tigari etc.
De la un timp a facut pasiune pentru mine :Vine mereu da zi de zi la mine in clasa cica sa merg cu el intr-un loc mai retras ma intreaba daca am tigari, bani ma controleaza pe la buzunare imi tot zicea cica vezi ca vin astazi pe la tine sa imi dai 10 lei auzi ce tupeu pe el.Mereu ma cauta pe acasa nu mai suport am sa o iau razna si cred ca o sa fac ceva necugetat.Am nevoie de sfaturi ce sa fac.Parintii nu stiu de trebuie asta ce sa fac am nev de ajutor urgent ca nu mai suportcrying nici in pauza nu mai ies ca daca ma vede ba imi cere tigari etc daca ma vede pe strada urla dupa mine sa ma duc la el si daca nu il bag in seama fuge dupa mine la scoala da in toti cu pumnu picioarele ca e el mare jmecher ca face sala si box deci ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| alina58 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa le spui lucrurile astea parintilor. Iar in caz ca nu termina se poate anunta politia. Nu esti tu obligat sa ii dai lui bani sau tigari.

1 răspuns:
| LadyGA a răspuns:

Buna! vorbeste cu el si zi-i sa te lase in pace, daca nu inceteaza, vorbeste cu cineva care te poate apara. nu e buricul pamantului si trebuie sa fie cineva care sa ii vina de hac. vorbeste cu director, ceva...e cel mai bine zic eu. bafta