| VelvetLight a întrebat:

Am nevoie atat de parerea fetelor, cat si de cea a baietilor: cum vi se par cerceii in buric? Sunt prea vulgari pentru fete? Iar in caz ca parintii nu ma lasa sa imi fac vreun fel de cercel/piercing unde ar fi cel mai potrivit loc pentru a nu putea fi observat de parinti?

Răspuns Câştigător
| nevermind3322 a răspuns:

Nu inteleg de ce vrei sa iti faci, mai ales daca nu se vede? La ce te ajuta? Nu te face mai originala, milioane de oameni au asa ceva. Ce e drept, nici nu sunt dezavantaje, insa numai ca sa fi mai sexy pentru un tip... nu cred ca merita. Mie personal, mi se par urate chestiile astea, insa pana la uram e strict decizia ta, iar o data ce ai postat intrebarea aici inseamna ca esti oarecum indecisa, deci gandeste-te bine, iar daca iti vei face, ai grija sa nu ti se infecteze gaurica laughing

7 răspunsuri:
| SupradozaDeViise a răspuns:

Heiii! Pai eu cred ca nu sunt deloc vulgari, chiar mi se par foarte draguti! puppy dog eyes.Pai in buric sau in limba ar putea sa nu ti-l vada, doar daca nu mergi la plaja cu ei.:]]Sper ca te-am ajutat. Funda? :3

| MenταLµ a răspuns:

In buric nu prea sunt sexy sunt mai mult naspa.

| Sh4Dow a răspuns:

Total gresit... si daca ti'ai face, ce naiba o sa umbli cu buricul gol sa ti se vada big grin? bine, nu prea inteleg chestiile astea. Dar cum vrei tu acum.

| mona a răspuns:

Eu iti spun sincer ca cerceii in buric mi se par oribili

| fadnox a răspuns:

Fiecare cu ale lui dar nu vad rostul atator ingauriri, e de ajuns ca fetele poarta cercei de mici ca `asa trebuie, ca-i fata`

| mirela15 a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti faci cercel in buric, parerea mea. Pt ca toate trec si nu ar trebui sa suporti atata durere si sa iti faci griji sa nu iti vada parintii cercelul si bla bla. Mie mi se pare o pierdere de timp, bani si sanatatewinking

| woody03 a răspuns:

Pentru o fata, un cercel in buric este frumos, bineinteles daca fata e cat de cat OK adica fara burta. E frumos sa mergi la mare sau la piscina sau pe strada si sa vezi o fata tanara cu un cercel frumos nu prea vulgar, inalta fara burta si bronzatawinking