Salut! Mie una nu mi se pare ok. Adica totusi este prima intalnire, incercati si voi la un local sau in parc si dupa ce va cunoasteti mai bine de ce nu. Eu personal asta as face
La cat de depravata e generatia voastra e greu de zis ce e normal si ce nu pentru voi. Simplu fapt ca ai dubii daca la 15 ani la prima intalnire sa ramai sau nu la el acasa inseamna ca nu ai nevoie de niciun raspuns.
Nu, in niciun caz.Eu as refuza, este vorba de demnitate feminina si respect fata de sine. Oricat de bine v-ati intelege, pentru prima intalnire e deja prea mult...O sa sfarsesti la el in pat si dupa vor exista urmari nasoale.Scuza-te frumos, includei pe parinti in pretext si invita-l la un suc etc.
Nu mi se pare ok, adica prima intalnire ar trebui sa fie undeva intr-un parc, cafenea, ceainarie, etc.
Da,e destul de ok daca va cunoasteti de ceva timp si nu s-a intamplat nimic grav in perioada in care ai stat acolo daca intelegi la ce ma refer
Bună! Personal, cred că prima întâlnire ar trebui să fie pe un spațiu neutru:un local, de exemplu. Nu mi se pare normal nici ca la 15 ani, să petreci noaptea la un băiat. Mai ales că ar fi prima întâlnire. Mai bine, mai așteaptă ceva timp! Nu știi ce impresii absurde pot fi trase, după ce ar afla cineva. Înțelegi la ce mă refer! Faci cum crezi că e mai bine. Pupici! :*
Lolkkk întreabă: