) Frate stai linistit pentru un bulgare nu te omoara nimeni.plus ca pentru bataia pe care ai luat-o poti sa-ti iei bani grei.du-te frumusel la politie si rezolva treaba asta.bafta
Spune-le parintilor, ca luni la scoala poate o sa ti se intample ceva in afara de note proaste.
Eu te sfatui sa nu mai intri in asa probleme si sa nu-ti asculti prietenii buni de nimic, trebuie sa faci ce iti spune inima si tu alege ce e corect! Succes!
Deci in primul rand.luni la scoala vino cu parintii dupa tine.neaparat cu tatal( pentru orice eventualitate) si pune-i sa vb cu profesorii tai.in pauze stai numai in clasa si nu te uiti pe geam. poate te urmareste cineva. asa. apoi vin parintii sa te ia de la scoala.app. trebuie neaparat sa te duci la politie! vb cu parintii tai.o sa trbiasca sa ii descrii pe cei care te'au batut si amentintat! si dale paznicilor de la scoala un desen sau o poza ceva cu oamenii care te'au batut.si spune-le parintilor tai sa le zica sa nu lase acel om sa intre sau oameni si sa le povesteasca de ce.sau pur si simplu vb cu parintii si si suna la politie si nu iesii din casa.poate te paste. ceva. sper ca te'am ajutat.am o imaginatie bogata paa
Funda?
"Poate te paste ceva." Replica ta mi-a adus aminte de tigancile acelea de la carnaval care ghicesc in cafea.