anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru, e o poveste cam lungă, la care sper că voi găsi un răspuns. Am un prieten pe care îl iubesc foarte mult. Și am niște "prietene", în care cu adevărat am crezut, dar ele și-au arătat astăzi fețele. Totul s-a început când una din prietenele mele pe nume X (care l-a rândul său se întîlnește) să se bage în relațiile altora. A început să se scrie cu "te iubesc", cu inimioare cu alți băieți, a început să se bage și în suflet la prietenul meu, la prietenul altei prietene a mele (pe care i-a certat), să se ducă și să îi îmbrățișeze pe ceilalți băieți, care nici nu doreau asta.
Eu într-o perioadă, am început a vorbi cu un băiat, căruia i-am spus clar că am prieten, el a vrut să ne cunoaștem doar ca prieteni, eu am fost de acord. Ea a început să îi povestească toate acestea prietenului meu, adăugând și alte povești. Eu nu am avut nimic de ascuns, i-am povestit lui cum a fost și ne-am împăcat.
Dar eu, din nervi, împreună cu prietenul meu am început să îi spunem prietenului fetei X despre ceea ce face și cu ce se ocupă pe la spatele ei. El s-a enervat foarte tare și i-a scris, într-un final, s-au certat. Apoi, prietena X, a început să le spuie prietenelor noastre comune alte povești, din care să iasă ea dreaptă, și m-a făcut pe mine vinovată. Și astfel, toate au început să ție cu ea și l-a mine să se uite ca la o...
În toate acestea a participat și verișoara mea. care la fel a susținut-o și m-a făcut pe mine în toate cuvintele urâte.
Poate și am procedat eu urât, dar odată și odată prietenul ei trebuia să afle ce face (mai ales că suntem buni prieteni).
Spuneți-mi ce să fac mai departe. Cum să mă comport? sadsadsadsad

Răspuns Câştigător
| Elena9328 a răspuns:

Trebuie să ți vezi de treabă ta. Raul nu se întoarce cu alt rău, ci cu indiferenta. Daca nu era demnă să ți fie prietenă, trebuia să o lași. Și dacă umbla creanga, prietenul ei oricum vedea la un moment dat.

0 răspunsuri: