| MariaaaaEfrumoasaaaa a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu cosurile : am cateva cosuri, poate mai multe poate mai putine. problema e ca nu sunt cosuri coapte. sunt intr un fel pete. adica e ca si cum le as fi rupt si ramane semn. Ok, unele asa sunt, dar mai am alte cosuri care sunt umflate, nu s coapte, sunt doar mari. Eu ma mai dau cu pasta de dinti pe fata si ma spal destul de des. le mai sparg cand pot, pentru ca le as sparge pe toate da rnu pot din cauza faptului cum se prezinta. Ce pot sa fac? mc. cat mai multe sfaturi si diferite. va rog, nu vanati blestemata de fundita, ajutati-ma! Mc. d

2 răspunsuri:
| Crina_8634 a răspuns:

Lotiunea antiacneica bioeel cu vitamina A si E. Foloseste-o cu incredere!

| Kissume a răspuns:

Poate ca este din cauza pasteii de dinti. Poti sa folosesti tratamente speciale sau poate tenul tau este sensibil si numai trebuie sa spargi cosurile.De exemplu si eu am avut problema asta dar a fost din cauza fondului de ten pe care il foloseam.Am renuntat la el si am inceput sa ma dau cu apa calduta pe fata, ca sa mi se deschida porii, si sa ma dau cu o crema speciala.In cam 1-2 saptamani au disparut. Pot fi multe cauze.