Buna. Sper ca nu e prea tarziu. Un cadou de genul acesta i-am facut si eu mamei mele de 8 Martie. Uite, iti dau cateva idei :
Spune-i :
-> Cat de fericita esti ca ai crescut alaturi de ea.
-> Cat de recunoscatoare ii este ca ti-a fost alaturi mereu, ca te-a iubit neconditionat si ti-a iertat greselile.
-> Cat de mult ii multumesti ca te-a invatat sa mergi pe drumul drept al vietii si te-a inzestrat cu vorbe de incurajare.
-> Cat de fericita si norocoasa si Binecuvantata esti ca o ai ca si sora.
-> Cat de mult o iubesti.Cat de mult o pretuiesti si nu ai inlocui-o niciodata, pentru nimic in lume.
-> Ca o vrei langa tine inca 101 de ani, sa te indrume si sa aiba grija de tine ca si cum ai fi ramas sora mai mica.
Multumeste-i pur si simplu ca a fost ca o a doua mama.
M-am gandit la sora mea cand am scris asta. Sper sa mai scrii si tu acolo ceva din inima pentru sora ta!
P.S - La multi ani! inca 101 de ani!
Ar fi frumos sa-i faci un videoclip cu melodiea ei preferata si cu poze cu cei pe care ea ii iubeste sau cu poze cu ea
Pai ai putea sa te raportezi la momentele petrecute cu ea (prima data cand v-ati vazut..ma rog-copilaria, prezentul si cum iti imaginezi viitorul alaturi de ea), sentimentele fata de ea, intamplari petrecute impreuna, greutati intampinate impreuna, s.a.m.d.
Bafta!