anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am nevoie de cateva sfaturi.O fata care tot venea pe la mine prin clasa la vara ei si eu cum sunt prieten cu vara ei ne am împrietenit, ea mi-a data fallow pe insta si de atunci ne am mai răspuns pe la notițe, pe la liceu tot vorbeam, mi-a zis odata ca ii place parul meu.Si acum cum a fost vacanța ne am mai întâlnit doar odata, ea fiind pe atv m-a claxonat si mi-a facut cu manalaughing)Si recent am vazut ca a schimbat si liceul si nu stiu daca o sa mai vorbim sau vedem si na.Nu pot zice neapărat ca imi place de ea dar mi se pare drăguță.Si as vrea sa ma bag in seamă cu ea sa ne cunoaștem mai bine dar nu știu cum sa fac primul pas nu știu ce mesaj sa ii trimit ca sa dau startul si faza e ca nu stiu daca are iubit sau ceva si nu vreau sa ma bag in alte probleme.Nu m-am mai băgat în seamă cu fete înainte si nu vreau sa par ca un disperat si sa pierd prietenia cu ea

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da-i pace ca-i tarziu acum, ea fiind la alt liceu si scoala va incepe curand.
Mai bine sa-ti o alta prietena, care este acum in liceu cu tine, ca-n felul asta va puteti vedea si puteti fii impreuna.

| anjellique a răspuns:

Eu consider ca viata e prea scurta ca sa mai stai pe ganduri. te bagi in seama cu ea subtil la story, sau poti incepe prin a-i da mesaj cu ce mai face. Iar apoi ii scrii buna dimineata si noapte buna mereu cand incepeti sa mai vorbiti. Eu asa am facut cu un baiat si am fost 13 ani impreuna pana cand m-a inselat si a ramas gravid cu alta