| alexandra12058894 a întrebat:

happy Am nevoie de cateva sfaturihee hee so...este o gasca cool si as vrea sa fac parte din ea. Problema e ca nu e din scoala mea si mi-e mai greu sa ma apropii de cei din acea gasca. Nu prea am prieteni comuni cu ei. Am vorbit mai demult cu un baiat din acea gasca pe mess dar n-am purtat decat vreo 2-3 conversatii. La inceput se dadea la mine dar acum nici nu ma mai baga in seama oh go on Pe cei din gasca ii stiu de pe facebook dar ei nu cred ca ma stiu pe minelaughing sunt cu 1-2 ani mai mari dar asta nu cred ca e o problema pentru ca am vazut ca se inteleg si cu cei mai mici decat ei. Partea nasoala e ca ei stau in cealalta parte a orasului deci nici macar pe la ei prin zona nu ma pot duce. I-am scris pe chat mai demult la unu dintre ei "hey cmf?" si nici nu s-a obosit sa-mi raspunda oh go on nici fetele din acea gasca nu ma prea baga in seama. Cum sa ma imprietenesc cu ei? Cum sa incep o conversatie? Stiu ca intrebarea suna ca si cum ar fi pusa de un copil de clasa a2a dar "caut anturaj" rolling on the floor funda :* (abtineti-va de la jigniriwinking )

Răspuns Câştigător
| IndiferentXD a răspuns:

Hey!
Singura solutie este sa te bagi in vorba cu ei pe mess/facebook, vezii care dintre ei sunt mai sociabili, apoi te bagi in vorba cu el, daca nu-ti raspunde o data fi ''enervanta'' pana iti va raspunde dupa pastrezi cu el legatura!

1 răspuns:
| AdrianVoicu a răspuns:

Hahahahahahhahaha ce prosta estiiii;]]]]]]