Pai daca nu stie lucrul asta ca tu o placi e si mai dragut ai putea sa faci o mica povestioara despre sentimentele ce le porti tu pentru ea, de la incepu : cum ai cunoscut-o ce te-a atras la ea, ce are ea special, cum ai putea tu sa o faci fericita etc. si dupa ce scrii astea pe o foaie iei un chibrit sau lumanarele de alea parfumate si oarti toata marginea foaiei asa ca sa para ceva special si scrii pe fiecare colt al foii ca o iubesti sau daca nu scrii 30 sau cate motive vrei pentru care o iubesti si pe langa toata povestioara asta ii poti lua un ursulet dragut sau un lantisor cu o inimioara.
Succes sper sa fie buna ideea mea mie mi se pare ceva foarte romantic si de neuitat :*
Ps : daca vrei sa imi spui si mie in privat ce a iesit voi fi foarte bucuroasa :*
Http://www.Cadouri-de-craciun.net este un site cu idei de cadouri pentru toate buzunarele sigur vei gasi ceva pe gustul tau!
Daca observi ca sentimentul este reciproc poti sa-i spui ceea ce simti. O poate face fericita exact de ziua ei. Sau daca iti doresti sa ii oferi un cadou poti sa ii iei o pufosenie sau ceva care ii atrage atentia