@ idontreallycare
Cred ca-i prea mult si pentru maica-sa sa te vada in fiecare weekend acolo. Poate mergi odata la 2-3 saptamani ca sa-i dati si ei o pauza, inseamna ca o deranjeaza prezenta ta.
De ce nu alternezi vizitele, un weekend la tine si un weekend la ea, convingandu-ti parintii ca nu-i nici o problema cu relatia asta?
In primul rad vreau sa te interb ce varste aveti voi, doi?
Si apoi, care-i motivul pentru care tatal tau este impotriva relatiei?
https://www.tpu.ro/utilizator/acphlj/intrebari/
Mama ei sa nu crezi ca nu stia ca faceti mai mult decat imbratisari, cred ca statea cu urechea lipita sa auda ce faceti. Crezi ca ea dormea noaptea? Serios? pana s-a saturat, plus avea de hranit 2 copii in loc de unu care sunt niste costuri.Tu nu aduci venit in casa aia.
Iubita ta e copilul ei, tu nu esti sotul ei.
Pune-te in pielea ei.
Nu cred ca ai citit bine. Ma refer la faptul ca nici nu o lasa afara sa ne putem vedea. E de inteles ca nu e ok sa ma tina continuu, sunt constient. E vorba ca nici nu o lasa sa iasa, si daca facea ceva pentru mine, daca citesti iar, faceam de 2x mai mult pentru ei. Nu e vorba de venit si de sex despre ce spui tu, e vorba ca nu putem iesi, nu ne putem vedea. Zi buna
Pt ca mama ei nu e de accord sa te mai veizi cu ea.Nu te vrea.
Este din cauza sexului.
Pai si ce impediment e asta? Oamenii cand se iubesc, se mai si f#t. E de la sine inteles. Nu cred ca mama ei era atat de proasta sa nu isi fi dat seama de asta in primele luni cand venea la ea.
Ce au facut ei gresit in toata treaba asta e ca au inclus-o pe mama ei prea mult in viata lor personala. Una e sa te prezinti la inceput si sa ii dai de inteles ca te vezi cu fiica ei, si alta e cand incerci obsesiv sa o incluzi in toate activitatile voastre personale pana aproape de punctul in care o pui sa va si vada cum va f##eti. Nimeni nu vad ca intelege in lumea asta ca nu e ok absolut deloc sa ti lagaturile foarte stranse cu socrii. Ca nu sunteti la telenovele ce rahat.
Poate ei sunt elevi inca
Mama ei nu vrea sa ramana insarcinata.
Nu toata lumea gandeste la fel.
Fiecare are grijele ei sau lui.
Imi da de inteles si ca e mama singura.
Punete in situatoa ei daca fiica ramane insarcinata si e si eleva?
Din moment ce i-au lasat cateva luni bune sa doarma impreuna, Nu crezi ca argumentul tau deja a cazut din start? Daca era vorba de sex, nu era de acord din prima ca ei sa doarma impreuna.